Søren er væltet!

En af byens originaler, vi kan jo kalde ham Søren, var dejset om på fortovet under vandladning i en kloakrist. Herved tabte han sin lighter, sine briller, sin endnu tilknappede guldøl og slog sit baghoved til blods. Han blev liggende, som han var faldet med gylpen åben, sprunget livrem og lukkede øjne.

En ældre dame havde set det ske: “Han ville lige rette sig op efter at have tisset, og så væltede han lige på ryggen” Flere kom nu til. En ung pige ringede til alarmcentralen: Der er en mand, der er faldet. Han er meget fuld, jeg tror han har slået hovedet, sagde hun.

Bare lad ham ligge og gå videre! Blev der svaret. Pigen spurgte, om der så ville blive gjort noget, blev der svaret nej. Der kan ikke sådan komme fulde folk ind på sygehusene….

-Ihhh, beklagede pigen sig. Sådan er det altid, når det er en ung, der ringer!

?

En herre i 30-erne, der virkede ret myndig, ringede nu op, og forklarede alarmcentralen det samme som pigen lige havde gjort, for det var jo helt korrekt det, som var sket. Søren var væltet, havde slået sig og blødte fra baghovedet. Denne herre fik nu besked om, at der ville komme en ambulance.

Så er det lige, at jeg synes, at ligegyldigt hvem man er, hvad man har drukket og hvor gammel anmelderen er, så HAR ET MENNESKE KRAV PÅ HJÆLP NÅR DET ER NØDVENDIGT. Føj.

Jeg håber sandelig ikke, at jeg dufter af rødvin, hvis jeg en dag skulle snuble over kantstenen.

På alarmcentralen kunne man da for POKKER IKKE SE, OM SØREN HAVDE fået hjertestop!

 

Det skal tilføjes, at da ambulancen kom, fik Søren en værdig behandling, og han var i gadebilledet igen allerede dagen efter, hvor historien kunne have gentaget sig… 😉

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Lupo sjælden harm. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *