Halvvejs!

-mod en lettere Lupo.

Siden sidste onsdag er der blevet 600 gram mindre af Lupo!

Det vil sige, at jeg har smidt ialt 2,5 Kilo i år.

Målet er at smide 5,1 Kg ialt. 

Deadline er d. 27 februar.

Jeg håber stadig Helle er med i vores lille alliance. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Mam! og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Halvvejs!

  1. Erik Hulegaard skriver:

    Poserevisoren fornemmer, at han entrerer et “Alt-for-damerne-segment”, hvor han ikke har noget at gøre. Alligevel er han lidt bekymret på egne og hr. Lupos vegne.
    Hvis dette vægttab hos fru Lupo fortsætter, forekommer Lupo3L-modellen for STOR 🙂 !

  2. anjoe skriver:

    Åhrr ja, fru Lupo får altid de herligste kommentarer fra Erik Hulegaard, meen denne gang ligner det da vist såkaldt brødnid eller hva’ *LOL*

  3. Erik Hulegaard skriver:

    Poserevisoren fornemmer virkelig, at han er trådt ind i “Alt-for-damerne-segmentet”, men er bekymret for det fortsatte (unødvendige?) vægttab hos fru Lupo 🙂 .
    Måske bli´r der ekstra brug for en af de sjældent tildelte lynlåse fra den quindelige Vædder som snart nærmer sig en alder, der matcher hendes fødselsår 🙂 ! Medens kiloerne rasler af blogejerinden, vil kommentatoren samle kilo(bytes) til andre indlæg.

  4. anjoe skriver:

    Sikken en fredag den 8. februar år 2008; den har fra opvågning tidlig morgen og indtil nu været herlig, og med besøget her i garagen tegner resten af dagen tilsvarende 😀

    Jeg har vist fået flyttet lidt af fru Lupo’s vægttab, og det uden brug af pulver-Nupo, hen på mig. Tak skal skrives til dig, Erik Hulegaard, og ADVARSEL: Du bliver efter denne her skrivelse placeret på min blog som besøgsværdig, for det har jeg egentligt i flere måneder syntes, men ladet dig ligge i min såkaldte grønt-lys-boks. Du besøges rimelig tit, men kommentar leveres sjældent, og sådan fortsættes nok. Kontra behøver du ikke nogetsomhelst – men bare skal du vide, at jeg holder øje med dig *LOL* Det er godt nok meget værre, at vægten min ikke holder årstallet tilsvarende, men jeg starter med det vums 😉

  5. Erik Hulegaard skriver:

    @anjoe:
    Jeg noterer mig, at en af mine blogs http://ehu.smartlog.dk/ er blevet indlemmet i Top-60 klubben. Mange tak!

    Fru Anjoe´s bemærkninger omkring de marginale kommentarer er fuldstændig korrekte, modsat mine andre blogs og min hjemmeside (www.hulegaard.dk). Du har helt ret i “Kontra-bemærkningen”. Det vigtigste for mig er, at læseren får lidt med i den sædvanligvis 3-4 min. lange refleksion.
    Og lad så i himlen skyld være med at hoppe på dette vægtræs (shyh…Lupo må ikke høre det 🙂 ). Quinder skal se ud som quinder, ikke som tøjstativer. – De (alt for) få gange, hvor en stewardess grundet rumfang har bumpet ind i mit flysæde, har det kun været et plus for rejseoplevelsen 🙂 !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *