Børnetøj med humor

piratbluse_3l.jpg

(mobilfoto) 

Gæt en fisk…

Dette indlæg blev udgivet i Aha? Lupo har hørt..., Hehe..., Set rundt omkring og tagget , , . Bogmærk permalinket.

12 kommentarer til Børnetøj med humor

 1. kent skriver:

  jeg gætter på en skarptunget klaptorsk….. 😉

 2. spunky skriver:

  I C no tongue?? 😯

 3. Erik Hulegaard skriver:

  Det kan da ikke være anden end en piratfisk 🙂 – eventuel præmie bedes tilsendt gerne anbefalet 🙂

 4. DDz skriver:

  Fotografen er en sild

 5. lupo3l skriver:

  Hahaha – kvalificerede gæt, absolut! *fnis DDz*

  /Lupo trækker spændingen og udtænker en eventuel præmie… 😉

 6. kent skriver:

  Piratfisk….. !!! pfffff !!! hvor subtilt…….
  når man ikke kan se tungen på sådan en, er det sgu da fordi den er så skarp, at den er to-dimensional, og i øvrigt har amputeret sig selv…. se bare alle de hakker den har nået at skære i fiskens læber.

 7. DJD skriver:

  det må næsten være en Duplikations fisk siden der er så mange identiske fisk på et sted, men hvad er det gule og grønne der er i baggrunden??

 8. lupo3l skriver:

  Min fantasi rakte til “Piratfisk selvfølgelig” Men jeg ser, at der er andre, der (heldigvis) har mere krøllede hjerner end jeg.

  @DJD: Jeg kunne være fræk og sige, at det er næste gæt:
  Hvad er baggrunden? – Ikke noget fiskene gider sætte tænderne i åbenbart – En legetøjstraktor bare…

 9. DJD skriver:

  hehe det er rart at vide at du ved mere om Duplikations fisk end jeg, jeg vidste ikke at de ikke sætter tænderne i legetøjs traktore. udover det er min hjerne ikke mere krøllet end mine omgivelser, og skarsindig som du kalder mig i hov hov unge mand, rammer vist ikke helt plet, hvis det var tilfældet ville jeg nok Recitere andre end peter (i like) plys.
  jeg kunne have valgt Dan turell:”Rolig, mand!
  Der er altid mere at miste.”

 10. lupo3l skriver:

  @DJD: Tak for citater 🙂 Vi lærer hver eneste dag – nu ved du, hvad Duplikationsfisk ikke spiser. I dag lærte jeg, at når man går op på anden sal efter en flyttekasse, er det klogt at sætte de allerede nedbårne (kasser) under tag. Der kunne teoretisk set komme en regnbyge… Ups

  *læser Dans kloge ord*

 11. DJD skriver:

  teoretisk set allerede nedbårne våde flyttekasser er næsten lige så slemt som flyttekasser der praktisk talt skulle være tørre 😉

 12. lupo3l skriver:

  Tja… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *