Dette klip er beskyttet

lupos_uni-c-stream.jpg

Lupo håber, det ikke er læreren, der har skrevet noten – aftale eller ej 😮

Tsk, tsk…

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen, Ikke så smart, Set rundt omkring, Skilte og tagget . Bogmærk permalinket.

11 kommentarer til Dette klip er beskyttet

 1. pedrsn skriver:

  . . . hehe

  . . . lærere ! og elever . . sejt

  . . .

 2. Lotte skriver:

  .. uaaaaakkk!

 3. Lotte skriver:

  … jeg kom også lige i tanke om manden, der i dag ville sælge for 14.000 kr it-udstyr til Lotte, der dog slet ikke kunne koncentrere sig om andet end at fokusere på, at de havde stavet forkert i softwaren… brugerdiffineret.. bluagh!

 4. Erik Hulegaard skriver:

  Apropos “server” – det er ganske ofte – senest ved denne kommentar – at den (ret utålmodige) regelmæssige kommentator skal vente for længe på forbindelse til garagen. Det er nærmest mimrekort-tempo :-(.
  Det er nu oplevet på mange tidspunkter af døgnet. Måske er det Fifty-one, der bider i ledningerne, måske skulle der en opgradering til eller måske – endnu bedre – et serverabonnement hos Cunard Lines 🙂

 5. lupo3l skriver:

  Hmmm… Øv
  Sdave- og slåfejl mener jeg at kunne rette op på – men den langsomme server, som også har periodiske udsættere, må jeg i baggrunden for at få hjælp til. Jeg mener at have hørt, at hele garagen kan overflyttes til nye omgivelser. Det må vi snarest kigge på.
  Nu gælder det yngste tvangsarving, som behøver hjælp til en flytning i week-enden. Puuuuhh. Det bedste er, at så skylder han mig!
  Det bliver “garage-til-nyt-web-hotel” jeg vil ønske mig til gengæld!

  Cunard? Minutprisen der kan Lupo slet, slet ikke hamle op med. Så hellere benytte nogle af de mange andre “all inclusive” tilbud. Dermed ikke sagt, at det er White Star i år 😉

 6. Erik Hulegaard skriver:

  @Lupo:
  Fint, at blogejeren er opmærksom på problemet med periodevis ekstrem langsom eller simpelthen udfald af server-facilitet. Det er som nævnt oplevet mange gange på forskellige tidspunkter af døgnet (tidlig morgen, formiddag, eftermiddag, aften samt midnat!).
  Man(d) afventer en eventuel garageflytning eller -opgradering, når tid og kræfter haves i garagens kontrolrum.

  Imellemtiden anmodes høfligst om, at Lupo – i sin egenskab af medhjælpende flyttequinde – ikke (gentager i-k-k-e) sviner sin fine matros-t-shirt til, så den kan holde frem til QE2 i 2010 el. senere 🙂 !

 7. lupo3l skriver:

  @Erik: Sønnike-flytningen er overstået og matrostrøjen er fin som ny.
  Men ikke længe endnu 😉 Desuden har jeg købt flere… hehe

 8. lupo3l skriver:

  @Lotte: Nogle gange tror jeg, det er værst for os selv, når vi ser os blinde på en stavemåde – og næsten ikke ser (sælgeren) 😉

 9. lupo3l skriver:

  @pedrsn: Nemlig! *fnis*

 10. Limbi skriver:

  Lottes historie får mig til at tænke på dengang jeg anskaffede mig parabol og receiver. Sælgeren var flink til at forklare mig alt muligt, men brugte ordet “dispositum” flere gange. Jeg brugte al (!) min tankevirksomhed på at spekulere över, om det var en særlig form for depositum, man måske ikke får tilbage 😮 … Jeg ville i hvert fald ikke gøre mig selv til grin (eller evt. gøre manden forlegen) ved at spørge. Resultatet blev, at jeg egentlig ikke hørte noget af alt det andet, han fortalte. Til gengæld kunne jeg senere i papirerne læse, at jeg havde indbetalt et depositum 🙂

 11. lupo3l skriver:

  Hihi Limbi – stakkels jer begge to…
  Jeg håber, du trods alt fandt ud af, hvordan det hele virkede 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *