*Verdens dyreste pap

20 *flyttekasser, 119 løsdele, nedvaskning af badeværelse  og 21 nedtrådte (!) sneglehuse senere: …kørte de to i VITO ombord på hurtigfærgen til Øen. Godt vi to gamle ikke skulle med til endestationen. Vi håber bare, at de skaffer noget østdansk hjælpekraft til tømning og opbæring ovre på Frederiksberg.

TAK for i dag, siger Lupo (klædt i grønt) – men: Hvorfor blev den eneste flyttebajer hældt ud i vasken, min dreng?

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsdage, Familie og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til *Verdens dyreste pap

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Den ene af Lupos tvangsarvinger er nu ved at slå rod på Frederiksberg. En dejlig forstad til den mere komplekse Københavns kommune. Denne kommentator har oplevet 44 år som resident i området, hvorfor denne statement har lidt tyngde 🙂 !
  (http://www.hulegaard.dk/frederiksberg.htm )
  “Flyttebajer” er ikke mere på mode blandt de fleste flyttefolk og tilsvarende. Nu nydes kildevand og andre læskedrikke i en anderledes tidsalder. Man(d) håber, at “merseren” har bragt de 119 løsdele m.m. sikkert til landets tættest befolkede kommune 🙂 !

 2. lupo3l skriver:

  Jo, tak – Jeg har lige fået telefonisk rapport. Alt er på plads (dvs båret indenfor) nu… Tak for supplerende oplysninger om forstaden. Måske skulle (Lupo) overveje det årskort til Zoo 😉

 3. 2. tvangsarving skriver:

  Tvangsarvingen siger mange mange tak for den store hjælp idag. Vi har netop lagt udpakningen fra os for i aften og har slappet af med bold i TV (Tillykke Spanien!) og lasagne (Tak italien)

  Der takkes for det gode humør og den store arbejdsomhed fra begge parter. Især takkes der for Lupomandens evne til at pakke en lejlighed på over 30 kvm ind i bagenden af den lille Vito 🙂

  Hilsen tvangsarving og kæreste

 4. lupo3l skriver:

  Så lidt, så lidt min dreng 🙂
  (Av, mine lægmuskler)

  Ja, heldigvis var nogle af møbler blevet fragtet rundt omkring og afsted i forvejen – for da din cykel skulle presses ind tilsidst (!) var vitoen da lige ved at eksplodere!

  Det glæder mig, at I kom glade frem 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *