Til sidst: Kaffe på Trapholt!


Uhmmmm… Kaffe og kage. Æble- naturligvis. Og sukkerfri 😉

Lige som jeg har bedst af…  

 
Og den samme smukke udsigt! Der var nydning. (citat: Bamse)


Le Klint’s foldede lampeskærme er blevet håndfremstillet af “foldenemme fingerpiger” i mere end 50 år. På Trapholt har lamperne fået plads i “Rotunden” Der er bestemt én mellem dem, som gerne må lyse på mit strikketøj! (noterer Lupo på ønskesedlen) I dagens anledning blev foldeteknikken demonstreret. Om det gik stærkt?

 

Udstillingen “Fair Fashion” handler om bæredygtighed indenfor mode. Der sættes fokus på, at forbrugerne nu efterspørger bæredygtige produkter, men er de klar til dem? Og ikke mindst: Er branchen villig? Det er en udfordring for begge parter, hvor vi alle i så fald bliver nødt til at skifte brillerne i forhold til det, vi er så vant til. 


Lige her udstilles en gennemsnitsdanskers tøjindkøb på ét år! 13 Kg tekstil og 4 par sko… Det er ikke mig, så nogen må købe meget mere…

“Udstillingen er en øjenåbner. Jeg har økologi i køleskabet, men kemi i klædeskabet” (Citat direktør Britta Tøndborg). Hun mener, at design også handler om etik. Jeg kan kun give hende ret

Det er en meget interessant vinkel på både miljø og alle de mennesker, som er bag mode- og tekstilbrancher i alle lande. Der anvendes ufattelig mange resurser på tøjfremstiling, det være sig både vand, kemikalier og menneskeliv ( i bomuldsindustrien)

 
Redesign: En herrefrakke er omsyet til dame(jakke), og forsynet med nyt (genbrugs)foer. Der udstilles bæredygtigt hverdags- og festtøj fra blandt andet Hennes & Mauritz, Levi Strauss & Co og det danske luksusmærke Noir. Jeg kan kun anbefale et kik på denne afdeling! 

 

 

Nu var maverne, opleveren og ønskesedlen fyldt op. Vi kunne vende Lupo’en tilbage mod garagen igen 🙂

Til december vender jeg stærkt tilbage til hovedattraktionen: SKO!

Dette indlæg blev udgivet i Fridage og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Til sidst: Kaffe på Trapholt!

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Mon blogejerinden kan huske i gamle dage, da hun havde samlet (alt for mange) poser. Hun blev digitalt påtvunget en ældre pose-coach, der over 6-8 måneder jagtede hende ubønhørligt med ujævne mellemrum, men resultatet udeblev ikke ;-).

  Således også en fint resultat af visualisering af “Redesign” i Fair Fashion, Le Klint lampeskærme m.m. – igen gode billedemæssige indtryk, som læserens fantasi kan bearbejde.

  Det samme gælder pladsen, hvor Lupo spiste sin (sukkerfrie) æblekage. Også denne kommentator har nydt udsigten fra samme sted 😉 . Efterårsfarver og Koldingfjord i kombination er et godt teatertæppe for den velfortjente kaffe med avec.

  Een af mine ex´er elskede støvler (jf. Lupos elegante langskaftede) og måtte nærmest lægges i håndjern nogle gange, hvis der også skulle være til kaffe og æblekage m/u sukker sidst på måneden. – Måske hr. Lupo har tilsvarende overvejelser, når december og emnet sko fusionerer 😉

 2. lupo3l skriver:

  @Erik: Du kan tro jeg husker den overfyldte posekurv (og den efterfølgende revision) Mange tak for det gode (sam)arbejde!
  Det går klart meget bedre nu.

  Det er en meget smuk egn omkring Kolding, og (mode)udstillingen om vores giftige garderober havde sit klare budskab.

  Langskaftede støvler og håndjern (i samme sætning), gav mig (men kun i et glimt) associationer i en helt anden retning 😉

 3. spunky skriver:

  den der redesignede herrefrakke………. jeg troede at cigaretter var NOT?

  men det kan jeg jo se at tanken ikke er med frakken 😯 med mindre den er tiltænkt en pyroman 😆

 4. lupo3l skriver:

  Hahaha Spunky! Hvis jeg tømte min dametaske, kunne jeg nok fylde de små fancy lommer op, men den ville blive tung (at bære), frakken 🙂
  Og mange kreditkort kunne nemt sidde der, men dem må vi jo heller ikke voldbruge i disse tider.
  Godbidder til en eventuel hund?

 5. spunky skriver:

  du har fået en tag på din blog…

  http://spunkflasher.com/?p=1492

  og det er mig der har sat den der! 😯

 6. lupo3l skriver:

  @Spunky: Tak for tag – Det må jeg lige kigge på, særheder er der nok af 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *