Lupos JuleSKOlender 3. december

MBT Masai Barefoot Technology er det seneste skud på stammen af funktionelt fodtøj. Skoene, som skulle kunne påvirke hele vores “bevægelsesapparat” positivt er inspireret af masai’erne, som går barfodede, rankt og smukt selv på ujævnt underlag. Skoenes vippebund tvinger musklerne i brug -til at holde kroppen i balance, selv når man står stille. Musklerne aktiveres mere og leddene belastes mindre.
-Et lille motionscenter!

Problemet er igen udseendet. Mon en gennemsnitsdansker med ryg- og/eller knæproblemer også har en ryg, der er bred nok til at modstå venners og familiens kommentarer om de anderledes sko, eller vil forfængeligheden (igen) vinde over funktionaliteten. Mange er tilbøjelige/villige til at “lide for skønheden” og efter nogen tid i et par højhælede med spidse snuder, opstår skavankerne. 

Personligt synes jeg MBT-skoene er liiiige voldsomme nok (og dyre) men jeg kunne alligevel godt falde for fristelsen og købe mig et par til arbejdsbrug, i sundhedens navn.

 

Dagens quote:
Latter og tårer er begge reaktioner på frustration og udmattelse… Selv foretrækker jeg at le, eftersom der er mindre at tørre op bagefter.

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender, Lupo anbefaler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Lupos JuleSKOlender 3. december

 1. Erik Hulegaard skriver:

  “Masai” er bl.a. taget af beklædningsindustrien som brand i forskellige betydninger. Forståeligt nok, eftersom navnet er stærk i sin udtale….

  Det påstås om kulturfolket på savannen i Afrika, at en mand først var mand, når han havde dræbt en løve. Med ovennævnte sko kan han ihvertfald løvvvve stærkt, hvis løven er sulten 😉

 2. lupo3l skriver:

  Ja da. Eller vende sig om og give den et kick.
  Se provokerende løøøwefødder i garagen d. 6. og 7. december 😮

 3. spunky skriver:

  for fanden hvor er den dog grim…. ja undskyld mig, men det synes jeg altså!

  så hellere gå uden sko!

 4. lupo3l skriver:

  Den ER grim! Men den er jo sund. Det er ligesom med rosenkål 😉

 5. anjoe skriver:

  Rosenkål er da ikke grimme 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *