Lupos juleSKOlender 4. december

Sko med blomster

“Edith & Ella” er et forholdsvis nyt dansk designmærke. Line Markvardsen står bag, og Edith og Ella har fået navn efter hendes bedstemødre som en hyldest til to kvinder, som har givet Line megen inspiration og mange gode minder. Tøjet er i retrostil fra dengang bedste(rne) var ung – drejet over humor og tilpasset moden lige nu. Skoene er igen inspireret af tøjet og tager udgangspunkt i klassiske modeller fra 50’erne.

Se bare de røde lak-sommersandaler med (aftagelig) kitch plastikfrugt. De er da retro-romantiske 🙂 Designeren beskriver, at skoene forholder sig til såvel 50’ernes veldrejede pin-upmodeller og Olsenbandens Yvonnes farverige stil.

Retro (latin: tilbage) bruges om ny- eller re-designede genstande med tilbageskuende stil-udtryk. De seneste 10-15 år har retrotendensen været “moderne” indenfor tøj, sko og boligindretning. Ofte i nyfortolket udgave med forkærlighed for den gode kvalitet i de foregående årtiers mode. 
Retro”moden” har gjort det svært for visse designere at komme på banen med nutidige moderne former og kritikere hævder, at: *”I en ukritisk romantisering af alt, der er gammelt kan ligge en angst for den konstante acceleration af nyt”

*fra bogen: SKO -Stil, sex og sunde fødder.

 

Dagens quote:
At finde en løsning på et uløseligt problem? Et paradoks.

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Lupos juleSKOlender 4. december

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Med fare for at blive antaget som værende transvestit vil kommentatoren bemærke, at den dags(an)befalede dosis af frugt og grønt synes repræsenteret på skosnuderne ;-).

  Som mand savnes en lidt anden vinkel på fotoet for at se hælens størrelse/tykkelse 😉

 2. lupo3l skriver:

  @Erik: Ønsket om kamaravinkel er videresendt til min fotograf 😉
  Lupo-manden er dog lidt hængt op i disse uger, så du kan ane hælen lige her.

  http://www.dr.dk/NR/rdonlyres/AEAA4A76-8E9F-4678-935A-8C5D9F24F204/946896/sko.jpg

  Hvis du hænger på i december skal du få hæle at se. Tro mig. 🙂
  *hehe… (an)befalede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *