Vand må der til

Bronzekatten
…i varmen alle steder og også i studiemiljøet. I Solgården på Århus Universitet (hvor fredagsbaren afholdes i godt vejr) sidder denne kat på spring på (øl?)hanen. Klar til leg, når der åbnes. En meget livagtig holdning, dér. 

Kildevand
Inde under Aula’en pibler en kilde frem. Den fortsætter under jorden et stykke (dér under tvangsarvingen i de blå) og løber så ud i den smukke park, som en bæk, der senere i forløbet betegnes (lidt malplaceret) som “Åen” 
Ved festivaller og lignende i parken, dækkes åen til med træplader (!) I søerne i parken afholdes et årligt “alternativt kapsejlads” studerende imellem. Fuldendt med de skrånende plæner i det naturskabte murænelandskab findes her midt i Århus et yndet opholdssted både sommer og vinter.

-og Aulaen
Øverst i højre hjørne skimtes de store gavlvinduer i den legendariske Aula, hvor én af veninderne på torsdag skal aflægge den hippokratiske ed (!) Det er stort.

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Fridage, Glade dage. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *