Hvem kunne ikke tænke sig (lidt) påskønnelse?

Nogle kommuner påskønner godt, smukt  byggeri og nænsom restaurering af eksisterende huse og ejendomme. Et par i min familie er åbenbart blevet indstillet til anerkendelse af restaureringen af deres lille husmandssted.

En dag, de kom hjem fra job, gik en lille delegation rundt i deres have/på gårdspladsen og besigtigede stedet. Man ville gerne påskønne herlighedsværdien af parrets ombygning, og havde medbragt en lille plakette til husmuren.

På trods af det medfølgende beløb på (den svimlende sum) Kr. 300 (!) -er bronzeplaketten nu monteret (et ikke alt for synligt sted) på gavlen af huset.

Hurra.

Dette indlæg blev udgivet i Familie og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *