Hvem bestemmer?

Kattemad

Når jeg leger med min kat, er det ofte gemmeleg, vi underholder os med.
En dag, hvor jeg sad på lur på mit gemmested bag køkkendøren, undrede jeg mig over, hvorfor hun ikke snart kom listende… 
Så hørte jeg en knasen. Missen var gået til madskålen! Hun spiste frokost, fuldstændig ligeglad med, at hun ikke havde fundet mig. Legen var slut for hendes vedkommende. 

En anden dag, hvor vi havde leget gemme/springe frem i en rum tid, passerede jeg lidt senere en reol. Ud fra reolen kom katten springende!
Vi var åbenbart ikke enige om, hvorvidt vi var færdige med at lege.

🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dyr, Hverdagen og tagget . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Hvem bestemmer?

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Enhver katteejer gør sig skyldig i den MISforståelse, hvis ha/un tror, at de bestemmer. FIFtyone ved det, blogejeren lærer det heeeeeeeele tiden 😉 !

 2. lupo3l skriver:

  Nemlig, Erik. Hun er sgu sin egen 😉
  PS: Jeg modtog i weekenden den nye udgave af “The Cruising Life” -inspiration til oplevelser for livet! -fra Bella Vista.
  Har du set? QM2 kommer til Danmark – maj 2010
  Her overtales…

 3. Erik Hulegaard skriver:

  @Lupo3#:

  Kommentatorens største og mest imponerende “date”. Han forelskede sig inderligt i hende en augustdag i Hamburg, hvor han sammen med (iflg. tyske media) ca. 500.000 mennesker så hende første gang i Tysklands største havn. Da hendes horn brølede indover Hamburg, Tysklands rigeste by, gik han i St. Pauli-kvarteret og fik gåsehud. Det var så STORT!. Hun har netop – august-traditionen tro – været der igen ;-). Bloom und Voss værftet sørgede kærligt for hende ;-).

  QM2 kommer til Hamlets by på sin planlagte vej i Skandinavien- een af mine absolutte yndlingsbyer, der er igang med ombygge det gamle værftsareal og omkringliggende områder færdigt til bl.a. cruising. Sandsynligvis ligger hun udenfor, men færgerne sejler døgnet rundt og kommentatoren er temmelig kendt i området ;-).

  Tuesday, May 11, 2010 Elsinore 08:00 AM 06:00 PM

  Der står QM2 – Elsinore i kommentatorens elektroniske kalender…believe me so indeed! Hvis rollatoren 😉 ellers tillader det, bliver det en ny billedkavalkade samt blogindlæg m.m. Og måske – one sudden day ahead of time is already by fact shadow-planned…let´s see.

  PS: Kommentatorens seneste bogindkøb fra Storbritannien “Ferry Cruise Ship annual 2009” har hende på forsiden såvel som flere smukke opslag inde i bogen; ialt 9 sider. En maritim, æstetisk nydelse !

 4. Madame skriver:

  Haha, jeg kan se det for mig, Lupo – vi har selv to katte :O)

 5. lupo3l skriver:

  @Erik: Vores fælles lidenskab (én af dem) er QM2 – lad se, om vore (sø)veje krydses næste år ved Holger danske 🙂

  Madame: Jeg vil også gerne have en kammerat til Fifty-one. Men vi er to om at bestemme det. Hende og jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *