Kvindelist

Jeg lagde et stykke lækkert kød frem på køkkenbordet, gjorde grøntsager i stand, fandt lidt spændende krydderier, foodprocessoren -og en skarp kniv.
Da manden dukkede op i køkkenregionerne, bekendtgjorde jeg, at jeg lige ville hente vasketøjet ind fra tørresnoren. (Jeg håbede dermed, at han fik en god ide og lyst til at trylle lidt med de gode råvarer imens) 😉
Ganske rigtigt! Da jeg kom tilbage, var spidskål, broccoli, gulerødder, løg og bladselleri snittet og puttet i gryde, i kødet var skåret en lomme og fyld i form af fintsnittet porre med citronolie og knust hvidløg klar til at blive puttet. Jeg behøvede bare at holde, mens han snørede (stegen) til.
PS: Der var tre maskinfulde til nedtagning og en nabo at besnakke. 
Det er (lidt af) kunsten.
😉

Dette indlæg blev udgivet i Glade dage, Hverdagen, Kvindelist, Mam! og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *