En mærkedag!

-Lupo har bestilt tid hos tandlægen.

Dette indlæg blev udgivet i Av!. Bogmærk permalinket.

11 kommentarer til En mærkedag!

 1. Søren skriver:

  En mærkedag med billede – det er ikke slemt Lupo 😉
  http://i15.tinypic.com/8ej31om.jpg

 2. lupo3l skriver:

  Aw, søren. Den var grum.
  Måske kan jeg stadig nå at melde afbud?

 3. Søren skriver:

  Uha – jeg er ked af hvis jeg har ramt et forkert punkt med mit billede Lupo. Nogle mennesker er vitterlig bange for at gå til tandlæge. Andre er ikke kede af det.
  Jeg har aldrig været ked af at gå til tandlæge. Nu er jeg nok også så heldig ikke at have de store problemer med mine tænder. Jeg ved godt, at mennesker der kun skal have en tandrensning kan være bange for tandlægen. Jeg havde en super god tandlæge, der stoppede. Så fik jeg en ny. Jeg troede ikke det kunne blive bedre end den tandlæge, som jeg havde haft, men det kunne det alligevel. Selv en tandrensning er total smertefri.
  Jeg beklager, hvis min humor var fejlplaceret!

 4. lupo3l skriver:

  Modtaget. Med et lille smil (!) kan vi tales ved, når det er overstået.
  Med en flækket/knækket tand kunne jeg få en akuttid allerede på mandag. Aws.
  Det kunne du jo ikke vide 😮 Du er selvfølgelig tilgivet 😉

 5. Søren skriver:

  Tak Lupo – nu sover jeg bedre – simpelthen fordi jeg har fået læst dit svar.
  Hvis du eller dine tvangsarvinger får brug for adressen på en, efter min mening, supergod tandlæge i Kbh må du sige til! 🙂 !

 6. lupo3l skriver:

  Efter lidt over en time i stolen og en tand mindre i rækken har jeg fået (tand)lægeordineret ro resten af dagen. Han sagde selv, at sådan en tur kunne give enhver tandlægeskræk. Tak for anbefalingen. Jeg skal lade de små høre om ham. Lupo går i pit…

 7. Søren skriver:

  Det er godt, du fik det gjort Lupo. Jeg kom i tanke om, at jeg for år tilbage selv prøvede at få en flækket kindtand. Jeg blev også forskrækket og fik en akuttid hos min tandlæge. Så fik jeg en “bro” på tanden.

  “De små” haha – iøvrigt er det en dame. Du kan forhåbentlig nyde det gode vejr 🙂

 8. Morfar skriver:

  go go go Lupo!

 9. lupo3l skriver:

  @Søren: Efter nærmere eftertanke vil jeg ønske, at de beholder deres “barndoms”tandlæge. Mor er jo glad, når de små kommer hjem til byen – i alle anledninger, også for at få efterset bisserne. 😉

  @morfar: Tak, Lupo er oppegående igen 🙂

 10. spunky skriver:

  puuuh jeg burde også bestille tid … håber du overlever eller overlevede…???

 11. lupo3l skriver:

  @spunky: Jeg kender det alt for godt.
  Man tror, det går over af sig selv.
  Tak, Lupo spræller igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *