Skraldemanden scorer (points)

Min datter (Ældste Tvangsarving -ÆT) har ikke kørekort og er nytilflyttet København. Hendes veninde har kørekort og  har lige købt bil, men er absolut heller ikke kendt med Hovedstaden. Veninde var på besøg i ÆT’s nye lejlighed og ÆT benyttede lejligheden (!) til at bede om transport af nyindkøbt (brugt) vaskemaskine fra en anden del af den store by.

Pigerne fandt indenfor rimelig (!) tid frem til adressen, hvor vaskemaskinen var til salg, og Veninde øjnede mulighed for at parkere ved fortovskanten i en afstand af måske 50 meter fra målet (opgangen). At spørge ÆT til råds, om parkering var lovlig, var jo formålsløst 😉 så Veninde svingede diskret den lille bil ind foran en holdende renovationsvogn og håbede, at det var ok.
Opgangen var på den modsatte side af gaden, så pigerne steg ud, låste forsvarligt bilen, og skråede over gaden. Da de var midtpå, begyndte skraldebilen at give lyd fra sig og de to mænd, som sad derinde grinede voldsomt/vinkede efter de to sommerklædte bypiger.


(Det kunne have se således ud, dog er det her Lupo til venstre. Ser vi måske ud til at parkere ulovligt? Eller at kunne bære noget-som-helst for den sags skyld?) *plirrer uskyldigt med øjnene*

Pigerne vekslede blikke: “Skal vi lade som ingenting, eller er vi nødt til at vende tilbage og finde et andet sted at parkere?” De blev hurtigt enige om, at de nok hellere måtte høre, om der var noget galt.

“Ikke noget” svarede den nærmeste renovationsarbejder “Vi laver bare sjov med jer!”

Da pigerne kom op i den fremmede lejlighed, gik det op for ÆT, at det måske var et liiige lovligt stort projekt, de havde kastet sig ud i, da vaskemaskinen var tung, tung, tung! Men hun fik en idé: Vi spørger da bare skraldemændene!

Hun gik ned, hen til den store bil, bankede på ruden og spurgte med et glimt i øjet: “Hvaae, når nu I ikke har noget bedre at lave på sådan en lørdag formiddag end at sidde og lave sjov med to piger fra Jylland, kunne I så ikke lokkes til at gi’ en hånd med, med en vaskemaskine?” 😉

Skraldemændene var (desværre) nødt til at blive ved vognen, da de var på noget storskralds-opsamling i området. Men hvis pigerne ville sige til, når de var nede ad trapperne med maskinen, ville man da gerne give et nap med at bære den hen til bilen. Som sagt, så gjort, og da pigerne var nede på gaden, kom den ene skraldemand over og spurgte: “Hvorfor holder I forøvrigt ikke henne ved opgangen?”

-Fordi, forklarer Veninde. -Det er imod færdselsretningen!

Han tilbød at køre den lille bil derover -så der var kortere bæreafstand. Veninde lader ham gøre det. Da bil er læsset med maskine (og begge piger), vil Veninde køre, men tør ikke bevæge sig mod “den der færdselsretning”

Skraldemanden kommer derover igen: “Skal jeg vende den for jer også?”

Veninde: “Jaaaaa… Tak!”

Han vender hurtigt den lille bil og pigerne kan køre hjemad. De diskuterer forløbet.

Veninde: “Tænk, jeg lod ham tage min bil! – To gange! – med min taske, min Iphone og Ikea-kort i !”

ÆT: “Hvad med mig – din veninde? Da han vendte bilen, var jeg også i den!” :O

.

.

.

Update: Ældste tvangsarving har senere indrømmet, at far måske nok havde (lidt) ret, da han sagde, at det var et stort projekt. Maskinen er dog i dag (ved hjælp fra Yngste Tvangsarving) monteret og fungerer fint.

Dette indlæg blev udgivet i Gør-det-selv, Kvindelist, Langt ude og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Skraldemanden scorer (points)

 1. Søren skriver:

  Det var en fin menneskelig historie fra dagligdagen. Flinke skraldemænd. Bare alle var lige så hjælpsomme.
  Det kan være svært (synes jeg) at finde gode links til færdselsreglerne på nettet. Såfremt ÆT vil øve sig inden hun selv eventuelt skal have kørekort er dette link faktisk godt. Jeg går ind ved færdselstavlerne (som Lupo kan udenad), men derfra kan der klikkes frem til forsiden m.m.:
  http://www.trafiktesten.dk/default.asp?Action=Details&Item=392
  Tillykke med ÆT`s vaskemaskine 🙂

 2. Sister Bonde skriver:

  Åhhhh, hvor morsomt – så beskrivende, at det er som at se en film. Skønt, skønt og hvornår får vi Lupo at se – forfra? 😀

 3. Erik Hulegaard skriver:

  Hr. Lupo har en pointe. Men alt endte jo godt. Der findes efterhånden meget elektronik i en moderne vaskemaskine, så det var godt, at den kunstige intelligens kunne matche sammenkoblingen :-).

  Hr. Lupos foto viser Lupo og ÆT promenerende i en af Københavns centrums absolut mest forblæste gader (grundet Royal hotellets højde)!

 4. Ria skriver:

  Hvor rart, når man kan hjælpe hinanden. Og sejt, at de spurgte 🙂
  (og godt ÆT ikke blev kidnappet! ;))

 5. regitze skriver:

  haha:)
  søstre, vi var også unge. engang.
  dejlig film, som Sister Bonde skriver.

 6. lupo3l skriver:

  @Søren: Hvordan kunne du vide, at jeg allerede som lille æææælskede færdselstavlerne 😉
  @Sister Bonde: Det glæder mig, at du fandt historien underholdende. Jeg holder mig til den pæne side – bagfra 😉
  @Erik: Ja, nu er alt og alle på plads efter en hektisk og dejlig weekend. Velkommen tilbage i kommentarfeltet. Jeg mener at vide, at din sommer har været god og travl 🙂 TAK for de 12 “QM2-trut” (ovre på din blog) til yngste tvangsarving!
  @Ria: Ja pigerne var de seje, og skraldemændene heldigvis søde *fnis*
  @regitze: Nemlig. Erfaringer vil vi/de drage selv (!)
  Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *