Morfar i underkjole ;)

Dette indlæg skulle handle om, hvor meget jeg nyder at snuppe en sen eftermiddagslur i hverdagene. Jeg lægger (næsten alt) tøjet og hopper rigtigt i seng under dynen en lille times tid.
I et stykke tid har jeg tænkt på at købe en “rigtig” underkjole. Uden at det skulle lyde vulgært (men dog en smule frækt) kunne jeg måske en dag være iført (kun) den lille sag.
Måske kom min mand uventet hjem og fandt mig der under dynen, hyggeligt sammenkrøbet på siden – og om ikke kogende, så dog rigtig dejlig varm. Drillende gik han måske hen til enden af sengen og stak hænderne indenfor og tog fat om mine ankler, strakte mine ben ud, idet han drejede min krop om på maven i det glatte dress. Han legede med fingrene bagpå og opad mine ben til han nåede sømmen på den der underkjole…

Men kjolen måtte nødvendigvis blive imaginær, for markedet er åbenbart støvsuget for tilgængelige sådanne, måske på grund af moden i 80’erne. Og den eneste overskrift, som jeg ville kunne komme på, ville være ovenstående, og den gjorde jo indlægget helt umuligt.

Dette indlæg blev udgivet i Langt ude og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

11 kommentarer til Morfar i underkjole ;)

 1. Helle K. skriver:

  Din overskrift fik i hvert fald billeder frem i mit hovede 😉
  Held og lykke med jagten – jeg synes også, at en underkjole er enormt fræk – også at have på 🙂

 2. Søren skriver:

  En powernap er ikke så ringe endda. Lupomanden er heldig, at du stadig har drømme om ham 😉
  Der er et forslag til under/natkjole her: http://i40.tinypic.com/29g1xcp.jpg
  Nej, jeg ved desværre ikke, hvor kjolen kan købes 🙂

 3. Eli skriver:

  Og når h- – – – – – – Narj – DET skriver jeg bare ikke !!!! 😛

  Tror ham Lupomanden er ret heldig!!!

 4. Eric Bentzen skriver:

  Imaginære underkjoler varmer underbevidstheden 😎

 5. lupo3l skriver:

  @Helle: Tak – *smiler lidt frækt*

  @Søren: Det er en flot kjole, du viser. Den både dækker og -ikke 🙂
  Selvfølgelig drømmer jeg (også) om ham!

  @Eli: Jeg kan ikke engang gætte, hvad der skal stå! Hehe…
  Heldig? Jeg plejer ellers at sige til ham, at JEG er den heldigste af os 😀

  @Eric: -og (krops)nærer fantasien? Tak for en fin kommentar.

 6. Erik Hulegaard skriver:

  Een af garagens trofaste læsere ser frem til en fortsættelse……i 2011 med head-line ” Farmor tager en morfar”. Til den tid er det rette tekstil nok blevet indfanget, alternativt fremskaffet af den talentfulde hr. Lupo ;-).

 7. Sister Bonde skriver:

  Skøn beskrivelse af, hvad en underkjole (og morfar) kan føre til 😀

  Man kan være – ikke grine – heldig at finde den helt rigtige model i genbrugsbutikkerne, en som måske aldrig blevet brugt.

 8. Sister Bonde skriver:

  Du får lige et link til et meget gammelt indlæg hos mig: http://www.sisterbonde.dk/?p=376

 9. lupo3l skriver:

  @Erik: Du har nævnt de kommende børnebørn før.
  Også før jeg kunne forestille mig dem 🙂
  Nu er der én på vej og jeg glæder mig til farmor-titlen!

  @Sister Bonde: Genbrug er slet ikke så ilde – og bæredygtigt!
  Dit indlæg har så evigt ret i mange af tingene. Èn af mine venner har for nogen tid siden fået en flot rød trøje i gave. I dag bar han den med andagt. Nænnede det næsten ikke. Da var det jeg sagde til ham, med dine ord in mente: “Brug den dog, brug den – det er en særlig dag i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *