Yousee`10 Messe 2/4I Bella Center var der frokost i/på det grønne, idet hele udstillingsområdet var pyntet i youSee’s farver. Jeg indsmigrede mig hos uddeleren og fik således hele to madposer. Indholdet var (indrømmet) over al forventning, og lige hvad vi trængte til: Sandwich, frugt og kage. Dertil fri juice, vand og kaffe. Aahhh…


Så var der show! På scenen kunne vi se prøver på TV-programmer, deltage i quizzer og anden underholdning. Her publikumsopvarmeren, som faktisk var meget underholdende 😀 Han havde jo til opgave at forberede os på at blive filmet under showet, og måske blive ramt af et af de kameraer, der agerede (på kraner) i rummet over os. Hvis uheldet var ude, sagde han -og et kamera ramte knolden, gjaldt det om at bide tænderne sammen og (for alt i verden) bevare grinet 😀


Eftermiddagens værtspar: Louise Wulff og Jes Dorph bød velkommen.

Først et smugkig på et aktuelt show fra Cirkusbygningen.

??
I sportsquizzen bagefter genkendte Lupo-manden Stig Tøfting og Camilla Martin.
De øvrige er ukendte for os begge. Pinligt?


Peter Qvortrup Geisling. Jeg tænkte straks: “Lægens bord” – men dette program har ikke været sendt i 4 år. (!) Lægen er blandt andet aktuel i sundhedsprogrammet “Ha’ det godt”  Han har i den grad ordet i sin magt og jeg var godt underholdt af det lille foredrag fyldt med energi og ikke mindst lune 😉


Dan Rachlin reklamerede for TV-kanalen VH1: “MTV for ældre”
-Gnæk, gnæk?


Bryan Rice – Han er ikke den mest kendte i garagen, men indrømmet: Jeg tilhører mildt sagt heller ikke målgruppen  🙂 Men han ser da sød ud *fnis*


(klik for stort)
Louise Wulff (i midten) var vært på den næste quiz. Her var garagen næsten med på kendisserne: Cecilie Frøkjær, Michelle Bellaiche , Jakob Kjeldbjerg, Felix Smidt, Hans Pilgaard, Morten Resen, Thomas Mygind …Tine Røgind?  😉


Under det opstillede quiz-podie kunne Lupo studere den aktuelle Københavnske damemode: Stramme shiny skind-leggings og høje hæle.
Lupo-mandens øjne sad også på stilke…  – hehe 😉


Èn af quiz-deltagerne var Jakob Kjeldbjerg, der som vært i årets “Robinson Ekspedition” blev syg af en farlig dengue-feber under optagelserne. Se, han har det fint igen 🙂

(…fortsættes)

Dette indlæg blev udgivet i Fridage, Glade dage og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Yousee`10 Messe 2/4

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Den oversavede dame på 1ste illustration er ved at anrette den gratis mad og drikke. Den besparelse førte måske senere til, at hr. Lupo – begejstret over Wallmann-indlægget – inviterede den oversavede dame til en fornøjelig aften i den svenske underholdningskoncern i Cirkusbygningen (?).

  At samme hr. Lupo kun kendte to af kendizzerne skyldes nok, at han/husholdningen nok ikke abonnerer på Aller-koncernens glittede blade, hvor de kendte, de mindre kendte og ikke mindst dem, der så frygtelig gerne vil være det, til smertende hudløshed præsenteres uge efter uge lige i presse-kølvandet på den statsbetalte familie uden efternavne.

  At den udmærkede medicinske kommunikator dr. Peter G. netop er blevet far, synes ikke at påvirke hans co-vært til venstre på illustrationen ;-).

 2. Uden Relevans skriver:

  ser da hyggeligt ud, de andre fra quizzen er værter fra TV3.

  klikketyklik

 3. lupo3l skriver:

  @Erik: Jeg blev inviteret ud – på altanen som aftalt. Det var hyggeligt, omend køligt. Til gengæld var der rigtig dejlig solskin, da jeg fik morgenkaffen serveret derude næste dag. Èt point til Lupo-manden der 🙂 Mere om det senere.

  @morfar: Det må være noget med sport, så. Man kan dårligt vide mindre om sport end vi gør 🙂

 4. Uden Relevans skriver:

  lækre ferraripiger ellers 😀 og laber Lupo 😀 *w*

 5. lupo3l skriver:

  @Uden Relevans: Tak! Tror jeg da… 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *