Hvem narrer hvem?

Sidste år ved denne tid var jeg med Lupo-manden på en tidlig togtur til København. Den var begyndelsen på påskeferien, som døgnet efter skulle gå til De Forenede Arabiske Emirater (UAE)

Efter ankomsten til hovedstaden ville de mellemliggende timer blive tilbragt i tvangsarvingernes selskab omkring en påskefrokost i Valby. På DSB-turen over Fyn meddelte togføreren imidlertid over højttaleranlægget: ”Vi bliver desværre nødt til at køre udenom Odense i dag, da en stor flok moskusokser opholder sig på skinnerne lige ved bygrænsen”

Jeg sad netop og læste en artikel i avisen: Aprilsnarren interwiever Djævelens Advokat , så jeg lugtede straks lunten, og ved et blik op -rundt på medpassagererne, kunne jeg se, at den tykke aprilsnar ikke havde bidt sig fast, og jeg fik små-smilende kontakt rundt omkring. Herligt!

Men da joken var en-vejs, måtte den sendes ”retur” i anden retning, og Lupo-manden sendte nu en SMS til begge tvangsarvinger, beskrivende situationen af en mega-forsinkelse for toget, som ville blive omdirigeret ned over Tyskland og til Sverige (!) for allertidligst at være fremme ved midnatstid. Han beroligede børnene med, at DSB havde sørget for gratis kaffe på hele turen…

Øjeblikkeligt ringede junior mig op og tilbød at hente os i (vores egen) bil, som han havde fragtet til Hovedstaden et par dage tidligere. I Lupo-mandens mobil sad ældste et øjeblik efter og harmedes over DSB’s latterlige kaffe-tilbud til arme os. Det var svært at holde masken i ret mange sekunder. Men sjovt 🙂

Nu er det lige jeg tænker, om jeg var blevet taget alvorligt tidligere på dagen, da jeg SMS’ede til en kollega, og meddelte, at nu drog jeg på påskeferie til Dubai.  

Dette indlæg blev udgivet i Hehe..., Langt ude, Rejsebreve Dubai 10 og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hvem narrer hvem?

 1. Søren skriver:

  Herlige historier Lupo – nu er det sådan lidt ærgerligt, hvis junior læser med her 😉
  Et forslag til jul (eller anden begivenhed) – juster forslaget efter begivenheden er:
  Hr. Lupo ringer til junior et par dage før jul:
  Jeg vil ikke ødelægge din weekend, men jeg må fortælle dig, at din mor og jeg skal skilles. 25 års ulykke er nok!
  Hvad snakker du om far? Råber junior så i telefonen.
  “Din mor og jeg kan ikke sammen mere. Det er svært for mig at tale om det. Ring til din søster og fortæl det til hende.”
  Panikslagen ringer junior til sin søster, der eksploderer i telefonen.
  Nej, far og mor skal i hvert fald ikke skilles, siger søsteren, det må jeg ordne.
  Hun ringer straks til Hr. Lupo og siger bestemt:
  I skal ikke skilles. Gøre ikke noget før vi kommer til jul.
  Hr. Lupo slukker telefonen og vender sig til Lupo med ordene:
  “Det er i orden. De kommer hjem til jul, og de betaler selv rejsen.”

 2. lupo3l skriver:

  @Søren: TAK for en god historie og en god idé til at få udgifterne dækket!
  Jeg ville dog aldrig joke med skilsmisse… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *