Dagens ord som indskudt bemærkning:

Steffen og Marlene, begge fire år, sidder og leger.

Steffen: Jeg er faaarlig!

Marlene: Ok! – Så er jeg moren! 

Dette indlæg blev udgivet i Aha? Lupo har hørt... og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Dagens ord som indskudt bemærkning:

 1. Trud skriver:

  Hej Lups =)

  Helt uden sammenhæng med din post vil jeg fortælle om en drøm jeg drømte i nat. Jeg drømte nemlig om Lupoen… Jeps, den er god nok. Ok, nu til drømmen. Jeg drømte at jeg havde fundet ud af hvor du boede, og havde besluttet mig for at komme på et overraskelsesbesøg. Da jeg ankommer og har parkeret bilen, efter at være kørt op i et rækværk som deler jeres have fra stranden, stiger jeg ud af bilen. Der ser jeg Lupomanden stå ude på vejen og på vej ind i en stor sort bil. Så ser jeg Pia Kjærsgaard stå og pakke en gave op. Det viser sig at være en ethjulet cykel. Imens står Lupoen og vinker til mig og griner rigtig højt. Og så er drømmen slut. =)

  Det er rigtig spændende at følge med i det du skriver om jeres tur til NY. Det føles næsten som at være der igen 🙂 Keep up the good work.

  /kiss ;9

 2. lupo3l skriver:

  Du er altid velkommen, Trud. Jeg bor liiige her – i garagen. 🙂 Ikke ved stranden. Men hvis jeg stiller mig op på en stol i vinduet, åbner det og stikker hovedet lidt ud, -kan jeg se vandet 🙂
  Det er dejligt at vide, at du følger med i mine rejsebreve.

  Jeg har jo på fornemmelsen, at der er flere der læser med og det er altid dejligt og velkomment med kommentarer. Både hvis man har været der selv eller drømmer om det… hehe

  Det var en sjov drøm – Lupomanden har rejst rækværket, det trængte alligevel til udskiftning. Men nu er katten løbet væk!
  Dream on… /kiss 

   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *