Lupo taler ganske kort i porten.


(Tvangs)arvingerne er sendt afsted til en (anden) fest. Her på garagen er vi klar til (sammen med katten) at tage afsked med 2008. Planer om at rejse væk, kort eller langt over nytårsaften er skrottet (i opløbet) på grund af små-sygdomme. Så vi er på matriklen – måske med en afstikker hen til kirken, hvem ved? Foreløbig er sushi på køl, andebryst og ananasis klar til bagefter og passende drikkevarer på rad.

I et kort tilbageblik fylder udrejse/længsel (og en dejlig fest) mest. Først på året rejste ældste til Istanbul for at studere et semester på Sabanci Universitetet. Til min fødselsdag i foråret stillede hun heldigvis op som en dejlig overraskelse sammen med sin lillebror. Han drog senere på året helt over til Frederiksberg for at bo og gøre sin uddannelse færdig.
Vores sommerferie var et krydstogt på Det Baltiske Hav og jeg besøgte for første gang Helsinki og Sct. Petersborg.

Fremadrettet søgelys viser forandring på både Lupo-mandens og mit job.
Ældste tvangsarving bliver helt færdiguddannet i foråret og vi regner med at rejse ud allesammen i 2009 for at fejre både min fødselsdag (én gang til) og Lupo-mandens. Det bliver noget all-inclusive-noget på en endnu ukendt destination. Det bliver svært at finde et sted, hvor ingen af os har været før. Det er dog ingen betingelse.

TAK for mange smil og gode kommentarer herinde på Lupos garage og rigtig
Godt Nytår 2009 til både det digitale blogland og ude i det virkelige liv! 😀

 

P.S. Jeg plejer at klage over dronningen, at hun aldrig nævner mig i nytårstalen, men i aften vil jeg regne mig til “søens folk” og høre godt efter, om der kommer en (personlig) hilsen. 😉

Dette indlæg blev udgivet i Dyr, Familie, Ferie, Glade dage og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Lupo taler ganske kort i porten.

 1. Anna skriver:

  Godt nytår, Lupo 🙂

 2. Erik Hulegaard skriver:

  Man(d) ser frem til en fotografisk og bogstavelig beretning fra et familiært cruise i 2009, hvor hele det “menneskelige løsøre” er samlet for at (gen-)celebrere Lupo og celebrere hr. Lupo!

  Lupos efterhånden slidte matros-t-shirt efter talrige cruises kvalificerer afgjort til associationer, når Margrethe II nævner “Søens folk”.

  Når man(d) betragter den dejlige Fifty-one i gang med at sortere familien Lupos “konossementer”, tænker man(d) på, om ikke hun skulle have en søster ved navn “Queen”, hvilket kunne række mange år fremover 🙂

  Velkommen til et forhåbentligt godt år 2009 – jobændringer eller ej – for Lupo og hendes familie, herunder Fifty-one.

 3. regitze skriver:

  tak for i år, Lupo. tak for gode grin og stimulerende tanker.
  jeg ønsker dig og hele garagebanden et godt nyt år.

 4. lupo3l skriver:

  I lige måde. Godt nytår til jer! Og vær velkommen på garagen i 2009.
  Lupo her lidt svært ved at komme i gang. Heldigvis (ikke mere) på grund af sygdom(me) Blot almindelig dovenskab og afslapning de sidste juleferiedage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *